Skip to content

Beveiligingsoplossingen met een 360° view

F-SECURE

Cybersecurity op internationaal niveau? F-Secure gaat geen enkel beveilingsvraagstuk uit de weg. Met ruim dertig jaar ervaring biedt deze onderneming van Finse bodem een brede waaier aan baanbrekende beveiligingsoplossingen, zowel voor consumenten als bedrijven. Vanuit hun centrale vestiging in Officenter Vilvoorde staat F-Secure garant voor een slimme, kostenefficiënte beveiliging van mobiele apparaten, systemen en servers. 

Online privacy garanderen, antivirus installeren, hoogstaande netwerkbeveiligingen uitbouwen, … F-Secure implementeert, beheert en installeert geïntegreerde beveiligingstools tot in het kleinste detail. Het gedreven team van veiligheidsexperts en consultants wil mensen en bedrijven zo goed mogelijk beschermen tegen cybercriminaliteit. Hoe? Door de juiste tools te koppelen aan de unieke beveiligingsbehoefte van elke klant. Zo biedt F-Secure gepersonaliseerde consumentenondersteuning en krijgen ze gehackte bedrijven snel weer up and running.  

Cybersecurity is een wisselwerking van mens en technologie. Dat begrijpt F-Secure als geen ander! Hun ervaren consultants hechten veel belang aan menselijke expertise, en combineren deze moeiteloos met hun uitgebreide kennis van software en technologie.

“Officenter biedt flexibele vergaderoplossingen op locatie. Perfect voor onze consultants die iedere dag het land doorkruisen! De behulpzame onthaaldames en fijne accommodatie maken het plaatje compleet. Onze wekelijkse teammeetings? Die sluiten we met plezier af in de gezellige bistro. Top voor de teamsfeer!” 

BEDRIJFSINFO

http://www.f-secure.be