Skip to content

Bruggenbouwers voor de digitale wereld

Micro Focus

Micro Focus is een internationaal softwarebedrijf dat klanten de juiste tools aanreikt voor hun digitale transformatie. Dit doen ze door de bestaande oplossingen van de klant te respecteren, en hierop verder te bouwen met nieuwe technologieën. Hun brede softwareportfolio ondersteunt tal van ICT-toepassingen: van plannen tot beheren, en van beveiligen tot data analyseren. Het resultaat? Hun klanten kunnen snel en efficiënt innoveren, zonder alles overboord te moeten gooien. Hierdoor blijven de kosten en risico’s beperkt. 

In september heeft Micro Focus zijn intrek genomen in Officenter Vilvoorde. Maar wereldwijd heeft deze grote speler zijn plaats verworven in de top 10 van softwarebedrijven, naast o.a. Microsoft en Oracle. De cijfers spreken voor zich: 14.000 werknemers in 43 landen en meer dan 40.000 klanten in uiteenlopende branches: van financiële instellingen, naar de farmaceutische industrie, tot en met de publieke sector.

Micro Focus plaatst de klant altijd centraal bij het ontwikkelen van kwalitatieve producten. Tal van klinkende namen zijn fan van hun toepassingen. Zo gebruikt Twitter een predictive analytics oplossing om tweets uit te pluizen en trends waar te nemen. En ook BMW is overtuigd: met de automated testing tools kunnen ze dagelijks de meer dan 100 miljoen lijnen software testen die in een auto vervat zitten. Indrukwekkend! 

“Tijdens de zoektocht naar een nieuw kantoor hebben we verschillende opties overwogen. Officenter Vilvoorde stak er met kop en schouders bovenuit dankzij de professionele inrichting, het uitgebreide dienstenaanbod en het warme onthaal. De beslissing was snel gemaakt!”

BEDRIJFSINFO

http://www.microfocus.com