Skip to content

Callexcell opent satellietkantoor in Maastricht

Begin september is Callexcell neergestreken in Officenter Maastricht met een duidelijke ambitie om de Nederlandse markt te verkennen en hun business verder te internationaliseren. De hoofdzetel van Callexcell is gevestigd in het stadioncomplex Stayen in Sint-Truiden, maar door een spectaculaire groei van 1 naar 750 medewerkers in 9 jaar tijd werd er recent een 2de vestiging gekocht in Luik en nu een 3de geopend in Officenter Maastricht.  

Met hun baseline ‘Not Another Contact Center’ maakt Callexcell het verschil in de markt door zich als een kwalitatieve en volwaardige businesspartner op te stellen voor bedrijven in het managen, opvolgen, beheren en optimaliseren van klantencontacten zowel B2B als B2C.  

Grote namen zoals Telenet, Nespresso, Lampiris en Proximus doen al jaren een beroep op Callexcell, maar ook KMO’s schakelen hun hulp in om te ondersteunen in customer care en salesprocessen. Hiervoor worden verschillende kanalen ingezet zoals de traditionele klantenopvolging via telefoon en e-mail, maar het community management gebeurt ook steeds vaker via social media en innovatieve communicatietools zoals chatbots. 

Opvallend is het DNA van Callexcell dat uitgesproken leeft onder de medewerkers met kernwaarden zoals kwaliteit, mentaliteit, passie, teamspirit, coaching, opleiding en doorgroeimogelijkheden op lange termijn. Een bijzonder positieve en inspirerende werksfeer die doorgetrokken zal worden naar de 2 nieuwe sites. 

 “Officenter Maastricht was de meest flexibele oplossing voor ons eerste buitenlands avontuur. Wij kunnen meer voeling krijgen met de Nederlandse markt én blijven toch in de nabijheid van onze hoofdzetel in Sint-Truiden. Ons 12-koppig team in Maastricht is intussen up-and-running en de eerste reacties zijn alvast enorm positief!” 

BEDRIJFSINFO

http://www.callexcell.be