Skip to content

Solid construction partner with a family character

DCA

Een bouwproject tot in de puntjes voorbereiden, uitvoeren, opvolgen en afwerken? U vraagt, DCA bouwt. In 1969 legde Eric De Clercq de eerste steen van DCA in Turnhout. Een ambitieus plan dat niet binnen de stadsgrenzen bleef, want al snel volgden verschillende vestigingen in Beerse, Olen, Aarschot en Aartselaar. Sindsdien realiseert DCA bouw-, woon- en wegenbouwprojecten van de hoogste kwaliteit, zowel voor privé opdrachtgevers als voor de overheid. 

Bouwen is meer dan alleen stenen op elkaar zetten. Met meer dan 50 jaar ervaring op de teller, evolueerde DCA van kleinschalige verhardings- en rioleringsonderneming naar een multidisciplinair bouwbedrijf met verschillende afdelingen en zusterondernemingen. Bouw, wegenbouw, projectontwikkeling, een eigen afdeling prefabbeton en wapeningsijzer, … DCA verzamelt alle bouwdisciplines onder één dak zonder het familiaal karakter uit het oog te verliezen. 

Waar DCA zich de laatste jaren vooral toelegde op uitbreiding en integratie, wil de ambitieuze bouwfirma vandaag haar kwaliteit behouden, aanscherpen en perfectioneren. De hoogwaardige materialen, gespecialiseerde ploegen en duurzame partnerships zetten alvast de standaard.

“Naast onze hoofdzetel in Beerse werken we via een aantal satellietkantoren in Vlaanderen. Een soepele werkmethode die precies past bij Officenter A12! Een vlotte co-workingruimte, een snelle werkplek onderweg naar een werfbezoek, … Met haar flexkantoren speelt Officenter handig in op de mobiliteit.”

BEDRIJFSINFO

http://www.dca.be