Skip to content

LAWO: Haarscherpe audio en video

Audio company Lawo werd in 1970 opricht door Peter Lawo en zijn familie in Duitsland. Toen focuste de firma zich op custommade mengtafels. Nu telt het Duitse bedrijf een team van maar liefst 350 audio- en videoexperts en een uitgebreid productgamma. Multiviewers, videoprocessors, radioconsoles, … Het aanbod is enorm. Al verkoopt Lawo niet uitsluitend hardware. Ook voor professionele software is Lawo de geschikte partner.

In Officenter A12 staan drie werknemers paraat om Belgische, Nederlandse en Luxemburgse televisie- en radiobedrijven te ondersteunen met audio-oplossingen, video-oplossingen en controle software. Complexe televisieopname? Livestreaming op dagelijkse basis? Uw persoonlijk aanspreekpunt beantwoordt elke technische vraag met een user-friendly totaaloplossing.

De klantenportefeuille van Lawo? Die is gevuld met stevige kleppers van publieke omroepen tot Europese instanties. VRT, Videohouse, de Olympische Spelen in Athene, het WK voetbal in Parijs, het Europese Parlement in Brussel, … Lawo zet in 2019 daarom extra in op een sterke band met hun klanten. Geen traditionele verkooppraatjes. Wel geduldig luisteren, samen brainstormen en in mensentaal audio- en video-oplossingen of controle software op maat adviseren.

“We zijn veel op de baan. Maar een vaste stek kan niet ontbreken. Daarom huren we met drie werknemers een kantoor in Aartselaar. We zaten er altijd al graag, maar sinds de renovatie is de sfeer er nóg huiselijker. We maken ook handig gebruik van onze ruimte voor het bewaren van administratie. Verhuizen? Dat zal niet gebeuren! Officenter A12 is de perfecte uitvalsbasis voor Lawo om persoonlijk contact met klanten in de Benelux te onderhouden.”

BEDRIJFSINFO

http://www.lawo.com