Skip to content

Luchtvaartveiligheid: Training en Consultancy op Maat

VdP Trainings & Consultancy is een door de overheid en IATA erkend expertisecentrum gespecialiseerd in de luchtvrachtindustrie. Zaakvoerster Nancy Van de Perre geeft vanuit jarenlange expertise en een passie voor logistiek en transport kwalitatieve opleidingen aan kmo’s en multinationals die goederen vervoeren naar binnen- of buitenland.

Nancy is de trendsetter in België op het vlak van luchtvrachtbeveiliging. Zij is expert in het begeleiden van bedrijven naar een ‘Known Consignor’ of ‘Regulated Agent’ statuut en in het schrijven van de daarbij horende procedures en security programma’s. Bovendien ontwikkelde zij diverse opleidingen op maat van elke klant: van chauffeurs, magazijniers, logistieke medewerkers, customer service en HR tot administratie & management. Het is haar ambitie om een Belgische topspeler te zijn en tegen 2019 een heuse groei te realiseren. Om klanten nog beter te kunnen ondersteunen, werft VdP extra medewerkers en trainers aan. Daarnaast geeft VdP Trainings & Consultancy volgend jaar het startschot van een innovatief e-learning platform en wordt het opleidingsaanbod uitgebreid naar baanvracht.

“De steun en omkadering die we krijgen van Officenter is buitengewoon. Ideaal om mijn bedrijf te laten groeien en klanten te ontvangen in een professionele opleidingsruimte. Graag wil ik de dames van de receptie, de Bistro medewerkers en de poetsploeg extra in de bloemetjes zetten.”

BEDRIJFSINFO

http://www.vdpbelgium.com