Skip to content

Onze Visie

Wij zijn Officenter

Officenter creëert werkplekken sinds 2010. Veertien vestigingen verder staat onze blik nog steeds op scherp en wijzen onze neuzen in dezelfde richting. Of het nu gaat over onze klanten, medewerkers, investeerders of leveranciers, iedere stakeholder van onze Officenter-familie is als een onmisbare schakel. Met z’n allen varen we een stevige koers. Stap jij mee aan boord?

Wij zijn doeners

Een tevreden klant is ons hoogste doel. En daar gaan we keihard voor, elke dag opnieuw. We zijn dan ook trots op onze service. Die kleine extra moeite is voor ons immers een opportuniteit  om het verschil te maken. Kortom: geen berg is te hoog, geen dal is te diep om klanten tevreden te houden. En daarbij geven we graag het goede voorbeeld. Een blikje oprapen op de parking, een vriendelijke begroeting en steeds op tijd komen in een meeting, dat vinden we allemaal normaal. Onze acties en onze mindset zorgen voor een uitzonderlijk hoge tevredenheidsscore en retentiegraad. Want tevreden klanten blijven.

 

Wij zijn delers, geen verdelers

Onze deelcultuur dragen we hoog in het vaandel. Wij vullen onze vierkante meters in op de meest efficiënte, praktische en eerlijke manier. Zo delen we bijvoorbeeld onze parkeerplaatsen, meetingrooms en inkomhal. Territoriaal gedrag, daar houden we niet van. Wij vertrouwen erop dat onze stakeholders dezelfde ingesteldheid koesteren.

Wij zijn impactmakers

Wij nemen geen binnenwegen naar het beste resultaat. Samen kiezen we voor groei en we streven ernaar om onze ambitieuze doelstellingen te behalen. Waar de toekomst ons ook mag brengen, we houden steeds vast aan onze belangrijkste kernwaarden, zoals het aangaan van een maatschappelijk engagement, het voltrekken van onze lokale verankering en het inzetten op duurzaam ondernemen. Hiervoor worden we lokaal én nationaal erkend in de sector en in de media.

 

Wij zijn onszelf

Officenter werd opgericht door zeven vrienden met een passie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze overtuiging en amicale sfeer vertalen zich nog steeds naar Officenter anno 2021. Onze community is hecht, onze werksfeer is gemoedelijk. Wij kunnen mekaar vertrouwen en controleren elkaar niet. Dat vertrouwen geeft ons de kracht om steeds verder te groeien. Als we vragen of bekommernissen hebben, dan benoemen we die. Dat is onze manier van transparant zijn. Als het heikel wordt, dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

We zijn eerlijk, correct, geloofwaardig en consequent. We redeneren met ons boerenverstand, maar we kunnen dit steeds onderbouwen met cijfermateriaal. Natuurlijk verschillen we soms van mening en maken we fouten. Dat maakt ons menselijk. Maar wie een boomhut bouwt, maalt niet om een splinter. We leren door te doen en doen door te leren.