Skip to content

Revolutionair boekhouden voor ondernemers

MON3AAN

Zeg niet zomaar boekhoudkantoor tegen een allround accountancykantoor met cloudoplossingen. Mon3aan is sinds 2015 de boekhoudkundige rechterhand van Vlaamse ondernemers. Dit doen ze volledig digitaal via een gestructureerd, gebruiksvriendelijk en beveiligd platform. Cliënten verliezen dankzij deze werkwijze niet langer tijd aan bedrijfspaperrassen en de administratieve opvolging. 

Naast zuiver boekhoudkundige dienstverlening via cloud solutions, ontwikkelde Mon3aan een sterke afdeling Corporate & Finance. Toegepast vennootschapsadvies, een helder financieel inzicht, een beredeneerde visie op wetswijzigingen, … Mon3aan biedt als business en financieel consultant objectief advies aan klanten in uiteenlopende sectoren. 

De financiële afdeling van uw onderneming upgraden? Mon3aan analyseert, adviseert en digitaliseert. Door af te stappen van het klassieke boekhoudpatroon zet hun team maximaal in op innovatieve werkmethodes. Een moderne mindset die zijn vruchten afwerpt, want zo positioneerde het boekhoudkantoor zich als pionier in de digitale accountancy en administratie. 

“Vanaf de eerste kennismaking was er een klik tussen Mon3aan en Officenter. De vibes die het nieuwe Officenter uitstraalt, voelen voor het bedrijf als een letterlijke vertaling van hun langetermijnvisie. Met een werkplek voor vier personen heeft het accountantskantoor bovendien een goede uitvalsbasis gevonden voor haar klanten in de regio Aalst-Gent.”

BEDRIJFSINFO

http://www.mon3aan.be