Skip to content

vast kantoor

Welkom bij Officenter, uw bedrijvencentrum met een
all-in service!

Wanneer u op zoek bent naar een gemeubeld kantoor, een klein kantoor, een tijdelijk kantoor of flexibele kantoorunits, dan is Officenter een uitzonderlijke keuze.

Geniet van alle voordelen van een eigen kantoor gecombineerd met alle comfort van een business center. Wij voorzien de nodige business faciliteiten van wifi tot printers, van een brievenbus tot een professioneel onthaal, van kleine tot grote meeting rooms en van catering tot een ruime parking met elektrische laadpalen. Wandel binnen bij Officenter, zet uw computer aan en ga meteen aan de slag in een high-end business omgeving.

U Kiest Officenter voor

Een kantoor huren mét flexibiliteit

U kan één of verschillende kantoren huren naargelang het aantal werknemers. Is uw bedrijf in volle groei of expansie? Officenter groeit en onze klanten groeien met ons mee! Dat is net hét grote voordeel van onze flexibele huurformules.

Werkplek met uitstraling

Een gemeubeld kantoor huren? Officenter biedt een stimulerende werkomgeving met een duidelijke focus op uw core business. Wij zorgen voor een instapklaar bureau met tafels, stoelen, kasten, wifi tot en met de signalisatie. Start meteen!

Vaste huurprijs per werkplek

Bij Officenter betaalt u een vast bedrag per maand per werkplek, zonder verrassingen want alle faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs. Hoe meer werkplekken, hoe goedkoper de huurprijs van uw kantoor.

Bedrijvencentrum met een plus

Bij Officenter worden onze klanten in de watten gelegd van een warm onthaal tot en met ijsjes in de zomer. Wij geven uw business een boost door onze netwerkevenementen zoals kennis lunches, jaarlijkse barbecues, sportactiviteiten, enz. Klantentevredenheid is onze enige focus!

Starter, groeier, KMO of multinational? Welkom bij Officenter, uw partner voor flexibele kantooroplossingen in een professionele businessomgeving.

Bent u regelmatig de baan op of heeft uw onderneming nood aan satellietkantoren? Dan kan u als klant gratis terecht in alle Officenter-vestigingen. Eén kantoor huren is werken op zeven locaties, want flexibiliteit, service, comfort en klantentevredenheid zijn onze kernwoorden.