Skip to content

Straffe bedrijfssoftware op maat

Qustomized

Drukke projectagenda’s, mooie doelstellingen … Slim en efficiënt werken vergemakkelijkt het voor ondernemingen hun ambities te verwezenlijken. Qustomized geeft bloeiende kmo’s graag een digitaal duwtje in de rug, met software op maat. Het bedrijf is helemaal thuis in geïntegreerde oplossingen, ERP-software, voorraadbeheer en web-applicaties.

De uurregistratie volledig virtueel laten verlopen? Voorraden in realtime opvolgen? Van plannen tot beheren: alles kan! Het Qustomized-team buigt zich over de huidige IT-problemen, verdiept zich in het bedrijf en analyseert de workflows. Het resultaat is een realistisch ontwikkelbudget voor een efficiënte software-oplossing, die vertrekt vanuit de verwachtingen van de klant.

Maar deze gepersonaliseerde software wordt niet ontwikkeld op één, twee, drie. Het vraagt om een wederzijds engagement en eerlijke feedback. Daarom streeft Qustomized bewust naar langdurige partnerships. Door constructief samen te werken, helpen ze hun klanten om eenvoudig te innoveren en digitaliseren. Een stapsgewijze begeleiding bij de implementatie op de werkvloer maakt het traject helemaal compleet!

“Officenter blinkt uit in zijn uitstekende prijs-kwaliteit. Van een vast kantoor, over de vergaderzalen, tot de bistro: alles is tot de puntjes in orde. En natuurlijk kunnen we altijd rekenen op de behulpzame Happy Client Assistants aan de balie.”

BEDRIJFSINFO

https://www.qustomized.be/