Skip to content

Technische installaties van A tot Z

Vörtgang

Uw technische installatie tot in de puntjes laten ontwerpen? Een kantoorgebouw of appartementsblok realiseren? Vörtgang is een ontwerp- en projectmanagementbureau, dat de bouwsector stevig ondersteunt. Hun ervaring is ruim, hun expertise is verregaand: HVAC, elektriciteit, liftinstallaties, sanitair … Een team van vier schuift mee aan tafel, luistert naar de noden en rolt de mouwen op voor een gestroomlijnd ontwerpproces.

De focus ligt op BIM, Building Installation Modelling. Na een grondige analyse, worden de uitvoeringsplannen volledig in 3D opgemaakt, in lijn met de wensen van de klant. Dat vertaalt zich in een foutloze coördinatie. Alle partijen, van architect tot installateur, kunnen letterlijk bouwen op heldere en haalbare plannen. Bovendien weet de klant op elk moment exact wat hij mag verwachten. Transparantie troef!

Vörtgang werd opgericht in 2015 en opereert ondertussen al vier jaar vanuit Officenter Turnhout. Een keuze die voor de hand lag voor het jonge bedrijf. Dankzij de waaier aan faciliteiten kunnen zij focussen op hun core business. Een gouden combinatie die duidelijk zijn vruchten afwerpt!

“Officenter is een aanrader voor startende ondernemingen. Van het onderhoud, over de vergaderzalen, tot zelfs de koffie: alles wordt volledig voor u geregeld. De occasionele ijsjes in de zomer zijn een smakelijke surplus!”

BEDRIJFSINFO

http://vortgang.be