Skip to content

Verstandige vastgoedinvesteringen met rendement

Project Developers

Wie slim wil investeren, richt zijn pijlen anno 2019 op de vastgoedmarkt. Project Developers is een jong bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en de verkoop van nieuwbouwwoningen die verhuurd worden met huurgarantie. Een baksteenobligatie met een hoog rendement én de zekerheid van een huurinkomen gedurende 18 jaar.

Met een neus voor vastgoed en een achtergrond in de sociale woningbouw vormen zaakvoerders Dennis en Pieter al enkele maanden de drijvende kracht achter Project Developers. Als complementair team zetten ze iedere dag hun schouders onder rendabele investeringsprojecten in heel Vlaanderen. Concreet? Project Developers gaat op zoek naar de juiste locatie, ontwikkelt eigentijdse, energiezuinige nieuwbouwwoningen en verkoopt deze aan investeerders met huurgarantie. 

Als ambitieus bedrijf wil Project Developers blijven ondernemen met oog voor elke schakel in de keten. Optimaal rendement voor de koper, een betaalbare woning voor de huurder, een duurzame samenwerking met hun bouwpartners en een huurcontract op lange termijn. Kortom: een verstandige vastgoedinvestering met een win-win voor alle betrokken partijen.  

“Een kantoorruimte met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, flexibele vergaderzalen, een verzorgde accommodatie met een moderne toets, … Officenter Leuven biedt de ideale all-in formule op maat van ons bedrijf. En omdat we vaak in Hasselt werken, springen we regelmatig binnen in Officenter Hasselt om daar te werken of te vergaderen.”

BEDRIJFSINFO

http://www.projectdevelopers.be