Skip to content

Well-being en ontspanning

In een wereld waarin het tempo van leven en werken alsmaar sneller wordt, is het soms nodig om de tijd en ruimte te nemen om even te onthaasten en aan zelfzorg te doen. Dat beseffen meer en meer werkgevers. Officenter wil ook hier haar klanten een duwtje in de rug geven. Een overzicht van de zaken die Officenter gratis aanbiedt aan haar klanten:

Laad jezelf op met onze maandelijkse stoelmassages en vind rust en ontspanning in onze sfeervolle flexrelax ruimte.

 Houd jezelf fit en gezond met ons gratis waterfonteintje en geniet van een verfrissende pauze met ons dagelijks aanbod aan vers fruit.

Stimuleer je sportieve kant door deel te nemen aan leuke loop- en sportwedstrijden en daag je collega's uit bij het dartsbord.

Well-being Manager van Ready2Improve: een inhouse Well-being Manager staat garant voor de totale ontzorging van het welzijn van uw medewerkers. Officenter-klanten kunnen volledig gratis een adviesgesprek aanvragen met de Well-being manager. Hij helpt u bij het opzetten van uw eigen gezondheidsbeleid en bespreekt welke initiatieven u kan nemen, op basis van de noden en behoeften van uw medewerkers. Daarnaast zet de Well-being manager ook nog welzijnsacties binnen de verschillende Officenter vestigingen op poten. 

Stoelmassages: elke maand komen de masseurs van Ready2Improve vol goesting de richting van uw Officenter uit. U kan zich inschrijven bij de Happy Client Assistants voor een heerlijke en ontspannende massage van 20 minuten, waarbij de nek, rug en schouders worden gemasseerd. 

Vers fruit en water in elk Officenter. 

Balanskussen: nood aan een betere houding tijdens het werk? Aan de balie van elk Officenter kan je een balanskussen uitlenen. Het gebruik van deze ergonomische tool zorgt voor een actieve zithouding, verminderde rugpijn en sterkere core-spieren. 

Take-a-break: het is belangrijk om regelmatig pauzes te nemen tijdens de werkdag, zo bent u meer productief en gefocust. Officenter organiseert take-a-break: een moment van een half uurtje waarop u samen met collega’s kan genieten van koffie en een snack.

Wandelmeetings met drankje als beloning: geen zin om binnen te vergaderen? Boek dan een virtuele wandelmeeting bij de Happy Client Assistant! Wanneer u en uw collega’s terugkomen, staat er een drankje te wachten voor u in de bistro. 

Wandel- en fietsroutes: beweegt u graag tijdens het vergaderen, of brengt u de pauze graag actief door? Vraag dan aan de Happy  Client Assistant uw plannetje en kies één van onze Officenter-wandel-of fietsroutes uit. 

Amusementsspelen: daag je collega’s na een dag hard werken uit voor een wedstrijdje darts of tafeltennis en wordt de kampioen van uw plaatselijk Officenter.

Flex relax: in elk Officenter is er een flex relax ruimte aanwezig. Dit is een verduisterde, geluidsarme ruimte waar u in alle rust kan genieten van een dutje of de massagestoel. 

Officenter Runs: neem deel aan enkele zeer leuke sportieve uitdagingen, samen met de Officenter community! De 10 miles, de 20 km door Brussel of Dwars Door Hasselt? Officenter betaalt het inschrijvingsgeld en zorgt voor een geslaagde, sportieve dag.

 

OFFICENTER WELZIJNS- EN GEZONDHEIDSBELEID

Maak je klaar voor een vitaal en dynamisch 2023, want Officenter slaat de handen in elkaar met Ready2Improve en stelt vandaag haar nieuwste service aan je voor:  Well-being Managers Bernd Cambré & Seppe Rotthier.

“De Wellbeing manager is een welzijnsexpert — en adviseur — die de Officenterklanten bijstaat in het vormgeven van een welzijns- en gezondheidsbeleid voor hun eigen medewerkers.” Aldus Seppe Rotthier, één van de nieuwe gezichten. “Helemaal nieuw zijn we niet, want we hebben in 2022 ook al een welzijnsproject op poten gezet binnen Officenter, met de steun van enkele partners. Officenterklanten zullen ons ook kennen als organisator van de maandelijkse stoelmassages of de uitbaters van onze bedrijfsfitness in Officenter Vilvoorde.”


Waarom is het zo belangrijk geworden om in te zetten op welzijn op het werk?

Bernd Cambré, de andere Wellbeing Manager, licht verder toe: “Elk bedrijf, hoe groot of hoe klein ook, heeft baat bij een welzijnsbeleid. Het is essentieel voor een duurzame groei van een organisatie om ook het menselijke aspect daarin mee te nemen. Dat is niet altijd makkelijk in deze snel veranderende tijden. Denk maar aan de stijgende burn-outcijfers en het daaropvolgende absenteïsme. De nieuwe generatie (potentiële) werknemers vindt dan ook hun werk/privébalans van groot belang. Als we met z’n allen langer aan de slag willen blijven en productieve, fitte medewerkers willen creëren, is een welzijnsbeleid zeker geen overbodige luxe.”

Wil jouw bedrijf ook in 2023 inzetten op welzijn? Wil je op de hoogte worden gebracht van de welzijnsacties die Officenter reeds aanbiedt? Boek dan nu jouw gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij de Wellbeing manager, aangeboden door Officenter. Stuur ons een mailtje via seppe_rotthier@ready2improve.eu en we contacteren je zo snel mogelijk.

Wie is de Officenter Wellbeing manager?

  • Een welzijnsexpert – en adviseur die bedrijven bijstaat in het vormgeven van hun welzijnsbeleid en hen helpt om concrete acties te ondernemen
  • Is aanwezig in de verschillende Officenters en toegankelijk voor iedereen
  • Motiveert en inspireert alle Officenter-klanten om gezonde leefgewoonten te creëren voor zichzelf en voor collega’s
  • Gaat in gesprek met de Officenter-klanten en hun medewerkers, en brengt zo hun noden en behoeften in kaart
  • Organiseert een groot aantal welzijnsacties, volledig ondersteund en aangeboden vanuit Officenter
Er zijn geen berichten gevonden