Skip to content

Carrièrepartner met een human touch

TRAVVANT

Professionele begeleiding voor werknemers en werkgevers? Travvant is een dynamisch bedrijf dat particulieren en bedrijven begeleidt met inplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, hr-advies en ontslagondersteuning. Van arbeider tot kamerlid, van multinational tot kmo: het 20-koppig team bijgestaan door 21 zelfstandige consultants laat elke schakel in zijn eigen potentieel groeien.

Travvant wil ondernemingen en werknemers begeleiden op een eerlijke, menselijke manier. Een beloftevolle premisse die ze succesvol vertalen naar de praktijk! Outplacementprocedures uitrollen, werknemers vlot laten inschalen, een uitdagende carrièreswitch een duwtje in de rug geven, … Travvant stemt haar begeleiding 100% af op de unieke vraag van bedrijven en kandidaten. Deze betrokken werkwijze werd al snel opgepikt door grote organisaties in de sector. Resultaat? Structurele partnerships met onder andere VDAB en Cevora. Klinkende namen die het potentieel in Travvant onderstrepen!

Straffe resultaten vragen om een stevig staaltje teamwork. Coaches, jobhunters, trainers, consultants, … Het Travvant team bruist van de interactie, passie en diversiteit. Deze kernwaarden zetten ze met plezier om in praktisch, onafhankelijk advies op mensenmaat. 

“In onze job is flexibiliteit qua regio heel belangrijk. Wij hebben vaste kantoren in Officenter Hasselt en Turnhout, en maken en passant graag gebruik van de flexkantoren op verplaatsing. Daarnaast kunnen onze kandidaten rekenen op een ruime parking en een warme ontvangst. Perfect!” 

BEDRIJFSINFO

http://www.travvant.be