Skip to content

Luxueuze inspiratieboeken voor je bouwproject

New Senses

Bouw of verbouwen? New Senses uit Hasselt ontwerpt smaakvolle coffee table books boordevol sfeervolle foto’s die je toelaten de juiste interieurkeuzes te maken tijdens je bouwproject. Elk boek is stijlvol vormgegeven en bouwt de inspiratiebrug tussen bouwheer, architect en toeleveranciers. De ideale eyecatcher voor op je salontafel, perfect afgestemd op het DNA van je architect.

Hoewel New Senses pas in september zijn intrek neemt in Officenter Hasselt, is dit bedrijf geen nieuwkomer in de uitgeverswereld. Met meer dan 20 jaar ervaring in het uitgeven van boeken en magazines legt zaakvoerder Philip met New Senses de focus op de bouwwereld, met de architect als rode draad. Netwerken, leadgeneration, gepersonaliseerde brochures ontwerpen, … Vaak hebben architecten niet de tijd om een uitgebreid communicatie- en salesplan uit te rollen. New Senses grijpt dit pijnpunt aan en ontwerpt gepersonaliseerde inspiratieboeken die de gepaste aandacht geven aan de juiste partijen, op het juiste moment. 

Waar New Senses zich momenteel richt op architecten in Limburg, is het haar ambitie om door te groeien naar de rest van Vlaanderen. Daarnaast willen ze hoogwaardige content blijven creëren voor de bouwheer, architecten en toeleveranciers, zowel online als offline.

“Samen ondernemen, ruimte om te groeien, een praatje slaan in de gezellige Bistro, … In Officenter Hasselt werken we elke dag in een bruisende community met tal van interessante bedrijven. De plaats bij uitstek om van elkaar te leren!”

BEDRIJFSINFO

http://www.maisonable.be