Skip to content

Onafhankelijk expert in zonnepanelen

Belgian Solar

Adviseur en installateur van zonnepanelen Belgian Solar helpt particulieren om slim te investeren. Als onafhankelijke partner vertrekken ze vanuit de wensen en noden van gezinnen, op zoek naar duurzame en betaalbare zonnepanelen. Wat is uw budget? Wat zijn uw energiebehoeften? Stuk voor stuk relevante vragen, met het oog op een optimaal rendement.

Kwalitatieve topproducten en een uitmuntende service vormen de speerpunten van hun dienstverlening. Belgian Solar biedt meer dan 50 verschillende merken van zonnepanelen en iedere klant wordt gematcht met het juiste systeem. Grondig analyseren, eerlijk adviseren, piekfijn installeren! Maar ook na de plaatsing houden ze de vinger aan de pols. Vragen? Problemen? Een oplossing ligt steeds binnen hun handbereik.

De onderneming startte in 2018 en schoot meteen stevig uit de startblokken. Twee jaar later telt het team maar liefst 44 medewerkers: adviseurs, eigen installateurs, magazijnier, vrachtwagenchauffeur, administratieve duizendpoten, het management … En dat laat zich voelen op de werkvloer. In september 2020 nam het bedrijf zijn intrek in Officenter, in oktober verhuisden ze al naar een groter kantoor. Van een straffe groei gesproken!

“We hadden verschillenden kantoren bekeken, maar Officenter sprong er onmiddellijk uit omdat ze onze waarden delen. Ze werken met plezier, bedenken out-of-the-box oplossingen en schakelen flexibel. Bovendien staat de klant altijd centraal. Op deze manier staan wij ook in onze zaak.”

BEDRIJFSINFO

http://belgiansolar.be