Skip to content

Straffe Communicatie & Sterk Grafisch Design

dmotion is de grafische rechterhand van kleine en grote bedrijven die een ijzersterk online en offline verhaal willen vertellen. Of het nu gaat om een doordacht ontwerp voor een logo, huisstijl, website, magazine of media: dmotion legt de fundamenten van sterke merken en succesvolle campagnes.

Wie met dmotion werkt, werkt met Diana en Heidi. Persoonlijk, direct en heerlijk to the point. Ze werken altijd op maat van de klant én de opdracht, van concept en creatieve ontwikkeling tot realisatie en gedrukt eindresultaat. Om de beste dienstverlening te garanderen, kan dmotion dagelijks rekenen op een creatief collectief van 8 freelancers.

De grote troef van dmotion? Dat is ongetwijfeld het bouwmagazine Builders Facts dat ze in eigen beheer uitbrengen. Zij maken niet alleen dit magazine, maar connecteren ook bouwpartners uit Limburg, de Kempen en ver daarbuiten. Hun boon voor de bouw, is een bonus voor jou!

“dmotion was de aller-allereerste klant die een huurcontract tekende bij Officenter. Een beslissing waar we nog steeds voor de volle 200 % achter staan. We genieten het meest van het warme contact met de andere Officenter-klanten. Op vrijdag drinken we regelmatig een glaasje samen wat maakt dat wij één grote familie zijn. Fantastisch!”

BEDRIJFSINFO

http://www.dmotion.eu