Skip to content

Transparant financieel advies voor medici

Columbus

Columbus is een onafhankelijk adviesbureau voor zelfstandige medische en paramedische beroepen. Van tandarts en apotheker tot osteopaat of kinesist: het gedreven team van financial architects en service managers gaat elke dag op zoek naar de beste financiële producten tegen de laagste kosten van de markt. Vertrouwelijk, beredeneerd en 100% ongebonden.

Het maximale uit je pensioenplan halen, goed geïnformeerd een verzekering afsluiten, een fiscaal spaarplan op maat van je profiel, … De zoektocht naar een interessant verzekerings- of spaarpakket neemt heel wat tijd in beslag. Het aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen is enorm, en vaak ontbreekt het aan werkbaar en onafhankelijk advies. Niet evident om het bos door de bomen te zien! Columbus luistert, adviseert, vergelijkt en optimaliseert. Een constructieve dialoog die leidt tot financieel welzijn op maat, want de noden van hun klanten staan met stip op 1.

Naast sparen en verzekeren, is Columbus ook gespecialiseerd in beleggingen en vastgoed. Zo bieden ze een gepersonaliseerde totaalformule die de beste producten van verschillende maatschappijen combineert. Een snelle update van je financieel pakket? Op het Columbus online platform beheer je je contracten met slechts een druk op de knop.

 “Onze adviseurs zijn veel op de baan. Een afspraak buiten de kantooruren, persoonlijk advies bij klanten thuis of in hun praktijk, … De flexibiliteit van Officenter sluit perfect aan bij onze dagelijkse werking. En de onthaaldames zijn schitterend!”

BEDRIJFSINFO

http://www.columbusgroep.be