Skip to content
Welkom bij Officenter!

Een dynamische en professionele omgeving met gelijkgestemde ondernemers? Officenter-buren die zaken doen en elkaars bedrijf versterken?

Een heldere en vaste prijssetting per maand zonder onaangename verrassingen. Flexibele contracten met korte opzegtermijn die op elk moment aangepast kunnen worden. Formules op maat voor elk bedrijf en voor elk budget.

Onze visie

Onze visie heeft alles te maken met klantentevredenheid, flexibiliteit, innovatie en duurzaam ondernemen. Met een blik op de toekomst hebben we ambitieuze groeiplannen om nieuwe vestigingen te openen.

Onze investeerders

Maak kennis met onze investeerders die een gemeenschappelijke visie delen en met de juiste skills en competenties op strategisch vlak mee nadenken over de ambitieuze toekomstplannen van Officenter.

Onze klanten

Officenter is een professionele uitvalsbasis voor freelancers, éénmanszaken, ambitieuze startups, groeiers, lokale KMO’s, multinationals en grote bedrijven die nood hebben aan flexibele satellietkantoren.

Onze referenties

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Zij kiezen voor Officenter voor onder meer de faciliteiten, de flexibiliteit, de vlotte bereikbaarheid, de netwerkopportuniteiten en uiteraard de positieve business vibes!

Connecteer, inspireer en leer in een professionele omgeving waar u met plezier komt (co)werken.

Barsten uw coworking activiteiten uit z’n voegen en overweegt u om een vast kantoor te huren? Officenter ondersteunt met veel plezier starters en groeiers en biedt een platform dat aangepast is aan uw activiteiten en wensen. Werk met een focus op uw kernactiviteiten in een sfeer van maximale vrijheid en flexibiliteit en boost samen met Officenter uw onderneming.

GEEL 090223 017offi zaventem 041
"Het Officenter in Brussel is voor ons ideaal gelegen, dichtbij Brussels Airport. Ook het feit dat we onze medewerkers flexdesks kunnen aanbieden in heel België en Nederland, is voor ons een grote troef. De vriendelijkheid en het professionalisme waarmee de receptionistes bij Officenter iedereen verwelkomen, past perfect bij onze normen en waarden."
Etihad Airways
Officenter Brussel
“Een kantoorruimte met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, flexibele vergaderzalen, een verzorgde accommodatie met een moderne toets, ... Officenter Leuven biedt de ideale all-in formule op maat van ons bedrijf. En omdat we vaak in Hasselt werken, springen we regelmatig binnen in Officenter Hasselt om daar te werken of te vergaderen.”
Project Developers
Officenter Leuven
“Tijdens de zoektocht naar een nieuw kantoor hebben we verschillende opties overwogen. Officenter Vilvoorde stak er met kop en schouders bovenuit dankzij de professionele inrichting, het uitgebreide dienstenaanbod en het warme onthaal. De beslissing was snel gemaakt!”
Micro Focus
Officenter Vilvoorde
"In Officenter Geel zitten ze niet stil. En dat merken we aan alles. Er is een dynamische sfeer. Een hartelijk welkom bij aankomst, laadpalen voor onze elektrische voertuigen, altijd plek om te vergaderen, een toffe bistro, … Een échte match met HITA dat ook goesting heeft in de toekomst."
HITA
Officenter Geel
"Met een ligging in de bruisende bedrijvenzone Randwyck hebben we met Officenter Maastricht de ideale locatie beet, pal tussen de ondernemers. Officenter heeft daarnaast een hippe en vriendelijke uitstraling. Dit sluit goed aan bij onze laagdrempelige aanpak richting ondernemers.’’ - Shirley Hupkens, accountmanager Bedrijfscontactpunt."
Bedrijfscontactpunt Maastricht
Officenter Maastricht
“Van de receptie en postdienst tot het eenvoudig reserveren van vergaderzalen: Officenter biedt ons een totaalservice, zodat we ons makkelijker kunnen toeleggen op onze kerntaken. Die ontzorging is fenomenaal!”
Foodsecurity
Officenter Aalst
“We zochten een nieuw kantoor dat meer in het oog sprong en een flexibelere werking toeliet. Officenter sloeg de nagel op kop. Zo kunnen we vlot cursussen organiseren in de verschillende vestigingen en die aanbieden aan een breed netwerk van bedrijven.”
Het Vlaamse Kruis
Officenter Antwerpen - A12
“Naar aanleiding van onze zoektocht naar een nieuw kantoor, hadden we op ons eigen platform een bevragingscampagne gelanceerd. Officenter kwam eruit als één van de drie favorieten. Nadien was de keuze snel gemaakt. Aangezien onze teams nogal verspreid zitten en we regelmatig meetings hebben in heel Vlaanderen, is het grote kantoornetwerk erg belangrijk voor ons. Officenter Beringen in het bijzonder, is superfijn door de gezelligheid en het hartelijke onthaal van Peggy en Mia.”
Ambassify
Officenter Beringen
“Toen we de eerste keer Officenter Geel binnenwandelden, waren we meteen enthousiast. Niet alleen de locatie was een troef, ook de charme en de inrichting van de ruimtes sprak ons aan. De combinatie van verschillende bedrijven in één gebouw geeft ons het gevoel deel uit te maken van een groter geheel.”
Itdaily, Ecotips & Schoolit
Officenter Geel
“Officenter is voor ons de ideale omgeving. We zitten midden tussen andere bedrijven in een gebouw dat volledig gefaciliteerd is. Van bistro tot vergaderruimte of zelfs een stoelmassage om even te ontspannen. De dames aan de receptie zorgen ervoor dat er binnen Officenter Genk steeds een prettige sfeer hangt.”
Talentus
Officenter Genk
“De centrale ligging maakt van ieder Officenter een ideale uitvalsbasis. Bovendien stelt Officenter in verschillende vestigingen kantoorruimtes ter beschikking die we kunnen boeken. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we perfect een lastminutemeeting kunnen inplannen in heel Vlaanderen.”
Signpost
Officenter Hasselt Atelier
“Officenter helpt onze identiteit versterken. We zijn makkelijker bereikbaar, kunnen onze klanten persoonlijker ontvangen dankzij de uitstekende hulp van de Happy Client Assistants en onze schwung, die wordt versterkt door de dynamiek die er heerst in de diverse vestigingen.”
Allanta
Officenter Hasselt
“Bij Officenter huur je niet zomaar een kantoor, maar krijg je er een waaier aan businessopportuniteiten bij. Ik kan hier zeer makkelijk connecteren met andere professionals en bedrijven. Daarnaast is de flexibiliteit een grote troef, aangezien we weleens vanuit anderesteden werken.”
Str8Forward
Officenter Leuven
“Officenter Maastricht biedt een geweldige service. De Happy Client Assistants zijn altijd opgewekt, betrokken en meedenkend. Daarnaast organiseren ze tal van leuke activiteiten. Dat maakt het bijzonder fijn om hier ons kantoor te hebben."
Unite
Officenter Maastricht
“Officenter biedt ons een charmant kantoor waar we klanten op een aangename manier kunnen ontvangen. Ook de mogelijkheid om een vergaderzaal of kantoor te boeken in een oogwenk is een grote plus.”
BVT
Officenter Pelt
“De goede ligging van het Officenter en de ruime parking maakt dat ik vlot met mijn klanten kan afspreken. Bovendien is alles hier aanwezig om hen goed te ontvangen!”
GRIT Digital
Officenter Sint-Truiden
“De opstart van een nieuw kantoor gebeurt bij ons meestal in een Officenter. Specifiek vonden we het onthaal in Turnhout echt waanzinnig. De service is fantastisch en we worden hier iedere dag verwend met verse soep. Ook worden de klanten van Officenter regelmatig in de watten gelegd met plantjes of een passage van de ijskar.”
Job Talent
Officenter Turnhout
“Het all-inconcept van Officenter is super. Wij maken dagelijks dankbaar gebruik van de ruime parking, de vergaderfaciliteiten en douche na het fietsen. Bovendien is het zeer handig dat we als klein bedrijf toch een eigen hartelijke receptie hebben.”
Seeburger
Officenter Vilvoorde
“De flexibiliteit van Officenter is voor ons een groot pluspunt. Het voldoet perfect aan onze huidige noden en biedt ons de nodige ruimte om verder te groeien. De centrale ligging van Officenter Zaventem zorgt er daarnaast voor dat wij goed bereikbaar zijn voor zowel binnen- als buitenlandse cliënten en leveranciers.”
Herbert
Officenter Zaventem
“We hebben de stap gezet om ons hoofdkantoor te verplaatsen van Willebroek naar Officenter Aartselaar én er een flexibele hub in Geel bij te nemen. In de regio Kempen willen we sowieso meer aanwezig zijn om de jobmarkt te bespelen. Dankzij Officenter kunnen we in principe over gans Vlaanderen dicht bij onze klanten zijn.”
Trevalco
Officenter Antwerpen - A12
“Vermits we klanten hebben in diverse regio’s, is de flexibiliteit en variëteit aan locaties van Officenter een grote plus. Zo kunnen we in de buurt van de klant kandidaten rekruteren. Ook voor de uitbreiding van ons eigen kantoornetwerk is Officenter interessant, zeker omwille van de mooie en professionele uitstraling. Daarnaast is de ondersteuning van het personeel aan de receptie uitmuntend. Het is een relatie die in 2 richtingen gaat en werkt.”
Flandersatwork
Officenter Beringen
“Flexibele huuroplossingen zoals bij Officenter zijn ideaal voor ons. Zeker gezien onze expansie in de Kempen en Limburg momenteel. Een toekomstig kantoor in Antwerpen zou ook nog handig zijn, want het smaakt naar meer.”
Flying Service
Officenter Geel
“Omdat wij service hoog in het vaandel dragen, waren we op zoek naar een locatie met dezelfde filosofie. Bij Officenter klopt het plaatje volledig. Een waardevolle aanvulling en top Limburgse uitvalsbasis bovenop onze vestiging in Roeselare.”
Certipower
Officenter Genk
“Het atelier van Officenter was exact wat we nodig hadden: een eigen studio met dito kantoor waar we fotoshoots kunnen organiseren en waar ons materiaal veilig staat. Het is ook de ideale, centrale uitvalsbasis voor eventuele verplaatsingen.”
Tiro Media
Officenter Hasselt Atelier
“Nu steeds meer medewerkers van thuis uit werken was ons vorige kantoor in Hasselt veel te ruim. De faciliteiten en centrale ligging waren de belangrijkste redenen om te kiezen voor Officenter. De gezellige inrichting en het flexibel gebruik van extra vergaderruimtes zijn een meerwaarde.”
WTW
Officenter Hasselt
“Officenter is de ideale plek om productief in de eigen cocon te werken, afgewisseld met sociaal contact als dat wenselijk is. De ontzorgingsfactor is de grootste troef. Hier kan ik mij echt focussen op mijn business.”
Hallinto
Officenter Leuven
“Sopheon Maastricht downscalede van een groter kantoor vanwege het hybride werken. Het Sopheon team in Maastricht bestaat uit medewerkers van IT Infrastructure/Hosting, Customer Support, Consulting Services en Product Management. We kozen voor Officenter omdat het met flexkantoren en vergaderruimtes voldoet aan onze eisen als wereldwijde organisatie. De werkomgeving, het dienstenaanbod en klantvriendelijkheid zijn eveneens een grote meerwaarde.”
Sopheon
Officenter Maastricht
“Wij hebben ons kantoor al langer hier in Pelt en nadat Officenter het vorige bedrijvencentrum heeft overgenomen, merken wij dat de service 100% beter is en er veel meer mogelijkheden zijn.”
CS-Products
Officenter Pelt
“In het verleden hadden we een eigen kantoor, omdat we ervan uitgingen dat dat financieel interessanter was. Nu blijkt dat niet het geval te zijn. We gingen voor Officenter omwille van de complete dienstverlening. Zelfs de meest praktische zaken neemt men hier uit handen, zodat wij volop onze klanten kunnen dienen.”
Bipro
Officenter Sint-Truiden
“Wat 10 jaar geleden startte als tijdelijke oplossing, blijkt vandaag een duurzaam partnership. De instapklare kantoren en ontzorging van A tot Z zijn de grote troeven van Officenter. Ander voordeel is de mogelijkheid tot netwerken met andere bedrijven in het gebouw. Contineo groeide de afgelopen jaren. Officenter groeide met ons mee en bood telkens een pasklare oplossing."
Contineo
Officenter Turnhout
“Ons vorige kantoor was gevestigd in Diegem. We zochten een nieuwe locatie die beter aan onze noden voldeed en we vonden dit alles bij Officenter Vilvoorde. Zowel op het vlak van omkadering, sfeer als prijs zijn wij zeer tevreden.”
MED-EL
Officenter Vilvoorde
“De keuze voor Officenter Zaventem was snel gemaakt: een centraal gelegen bureau mét uitgebreide services in het hart van de Belgische automotive industrie. Voor ons de ideale plek om onze kernactiviteiten verder te ontplooien.”
BCA
Officenter Zaventem
“Officenter is een zeer flexibele werkplek waardoor we onze teamgenoten en externe partijen overal in België kunnen ontmoeten. Zelfs als we dezelfde dag nog een vergaderruimte nodig hebben, is er altijd plaats. De opslagfaciliteiten, het vriendelijke personeel en de bistro zijn ook grote troeven.”
Watcherr
Officenter Aalst