Skip to content
Welkom bij Officenter!

Een dynamische en professionele omgeving met gelijkgestemde ondernemers? Officenter-buren die zaken doen en elkaars bedrijf versterken?

Een heldere en vaste prijssetting per maand zonder onaangename verrassingen. Flexibele contracten met korte opzegtermijn die op elk moment aangepast kunnen worden. Formules op maat voor elk bedrijf en voor elk budget.

Onze visie

Onze visie heeft alles te maken met klantentevredenheid, flexibiliteit, innovatie en duurzaam ondernemen. Met een blik op de toekomst hebben we ambitieuze groeiplannen om nieuwe vestigingen te openen.

Onze investeerders

Maak kennis met onze investeerders die een gemeenschappelijke visie delen en met de juiste skills en competenties op strategisch vlak mee nadenken over de ambitieuze toekomstplannen van Officenter.

Onze klanten

Officenter is een professionele uitvalsbasis voor freelancers, éénmanszaken, ambitieuze startups, groeiers, lokale KMO’s, multinationals en grote bedrijven die nood hebben aan flexibele satellietkantoren.

Onze referenties

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Zij kiezen voor Officenter voor onder meer de faciliteiten, de flexibiliteit, de vlotte bereikbaarheid, de netwerkopportuniteiten en uiteraard de positieve business vibes!

Connecteer, inspireer en leer in een professionele omgeving waar u met plezier komt (co)werken.

Barsten uw coworking activiteiten uit z’n voegen en overweegt u om een vast kantoor te huren? Officenter ondersteunt met veel plezier starters en groeiers en biedt een platform dat aangepast is aan uw activiteiten en wensen. Werk met een focus op uw kernactiviteiten in een sfeer van maximale vrijheid en flexibiliteit en boost samen met Officenter uw onderneming.

Atécé Hartmann Beneluxoffi zaventem 041
"Het Officenter in Brussel is voor ons ideaal gelegen, dichtbij Brussels Airport. Ook het feit dat we onze medewerkers flexdesks kunnen aanbieden in heel België en Nederland, is voor ons een grote troef. De vriendelijkheid en het professionalisme waarmee de receptionistes bij Officenter iedereen verwelkomen, past perfect bij onze normen en waarden."
Etihad Airways
Officenter Brussel
“Een kantoorruimte met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, flexibele vergaderzalen, een verzorgde accommodatie met een moderne toets, ... Officenter Leuven biedt de ideale all-in formule op maat van ons bedrijf. En omdat we vaak in Hasselt werken, springen we regelmatig binnen in Officenter Hasselt om daar te werken of te vergaderen.”
Project Developers
Officenter Leuven
“Tijdens de zoektocht naar een nieuw kantoor hebben we verschillende opties overwogen. Officenter Vilvoorde stak er met kop en schouders bovenuit dankzij de professionele inrichting, het uitgebreide dienstenaanbod en het warme onthaal. De beslissing was snel gemaakt!”
Micro Focus
Officenter Vilvoorde
"In Officenter Geel zitten ze niet stil. En dat merken we aan alles. Er is een dynamische sfeer. Een hartelijk welkom bij aankomst, laadpalen voor onze elektrische voertuigen, altijd plek om te vergaderen, een toffe bistro, … Een échte match met HITA dat ook goesting heeft in de toekomst."
HITA
Officenter Geel
"Met een ligging in de bruisende bedrijvenzone Randwyck hebben we met Officenter Maastricht de ideale locatie beet, pal tussen de ondernemers. Officenter heeft daarnaast een hippe en vriendelijke uitstraling. Dit sluit goed aan bij onze laagdrempelige aanpak richting ondernemers.’’ - Shirley Hupkens, accountmanager Bedrijfscontactpunt."
Bedrijfscontactpunt Maastricht
Officenter Maastricht