Skip to content

Buitengewone beeldoplossingen voor bedrijven

NEC Display Solutions

NEC Display Solutions realiseert haarscherpe beeldoplossingen op maat. Monitoren, projectoren, LCD-displays, in- en outdoor ledschermen … Met deze brede waaier aan producten kunnen ze verschillende markten doelgericht ondersteunen. Beeldschermen in de wachtzaal van een ziekenhuis? Professionele projectoren in een conferentiezaal? NEC Display Solutions zorgt voor straffe tools, die bezoekers informeren en inspireren.

Nood aan een efficiënte totaaloplossing? NEC Display Solutions luistert naar het beeldvraagstuk, buigt zich over de mogelijkheden en brengt de juiste partners aan boord. Bovendien hebben ze voor elke sector een ervaren specialist in huis. Ondernemingen worden eerlijk geadviseerd, producten worden uitvoerig gedemonstreerd.

Het Benelux-team nam vorig jaar als één van de eerste bedrijven zijn intrek in Officenter Aalst. Van daaruit zetten ze maximaal in op kwaliteit, duurzaamheid én een klantgerichte service. Door open te staan voor constructieve feedback, blijven ze hun productlijnen continu verbeteren.

“Dankzij de flexibele contracten en verzorgde accommodaties kozen we vol overtuiging voor Officenter. Ook de verschillende vestigingen zijn een flinke bonus. Remote werken kan makkelijk vanop een andere locatie. Handig!”

BEDRIJFSINFO

http://www.nec-display-solutions.com/