Skip to content

Iedere dag genieten met een voordelig prijskaartje

SOCIAL DEAL

Een etentje aan de helft van de prijs? Een heerlijke massage voor slechts enkele euro’s? Sounds like a dream! Dankzij Social Deal is het ook écht mogelijk. Op hun online platform vindt u tal van belevingsmogelijkheden in uw regio met superkortingen. Een makkelijke en goedkope manier om leuke adresjes te ontdekken. En ook voor de handelaars is het goed nieuws, want zij krijgen op korte termijn tal van nieuwe klanten over de vloer. Win-win!

Het Belgisch-Nederlandse bedrijf kende in 2011 een vliegende start. Vandaag maken meer dan 3 miljoen consumenten gebruik van de Social Deal-formule, en dat in Nederland, Vlaanderen, Brussel en Duitsland. Terwijl het team amper acht jaar geleden nog bestond uit twee leden, is het anno 2019 uitgebreid naar maar liefst 300 medewerkers, waarvan 14 in ons land. Van een stevige opmars gesproken!   

In oktober nam Social Deal haar intrek in Officenter Leuven. Het team draagt fun torenhoog in het vaandel en is vastbesloten om van elke dag een feest te maken. Wat brengt de toekomst voor dit ambitieuze bedrijf? Het platform ontplooien in Wallonië staat als volgende op de checklist. In Luik zijn ze alvast up and running. Wordt zeker en vast vervolgd!

“De uitstraling, professionaliteit en uitstekende service van Officenter Leuven sprak ons onmiddellijk aan. Enkele medewerkers hebben ondertussen ook al gewerkt vanuit de vestigingen in Hasselt en Aalst. We hebben alleen maar lovende woorden over de accommodatie en faciliteiten!”

BEDRIJFSINFO

http://socialdeal.be