Skip to content

Infectiepreventie voor de medische sector

Dialex Biomedica

Dialex Biomedica is gespecialiseerd in de import en verdeling van professionele producten voor infectiepreventie, infusie en transfusie. Vanuit hun hoofdkantoor in Bilzen ondersteunt het twaalfkoppig team diverse medische klanten, van ziekenhuizen en woonzorgcentra tot dierenartsen en tandartspraktijken. Met hun nieuwe vestiging in Officenter Maastricht wil het familiebedrijf haar Belgisch succesverhaal verderzetten op Nederlandse bodem.

De afgelopen maanden werd massaal ingezet op DAX handhygiëne en Clinell oppervlakteontsmetting. Twee zaken waar Dialex Biomedica hoog in scoort! Als exclusief Benelux-verdeler van infectiepreventieproducten en steriele wegwerpartikelen van PMH Portugal, voerde de coronacrisis het productietempo sterk op. Want infectieverspreiding voorkomen, start met de juiste producten, materialen en ondersteuning.

Om de wereldwijde tekorten aan ontsmettingsmateriaal op te vangen, was het bij DiaLex Biomedica alle hens aan dek. Flesjes labelen, pompjes bestellen, … Alle medewerkers staken enthousiast de handen uit de mouwen om de torenhoge bestellingen vlot aan te nemen en af te leveren. Zo hebben we onder andere ook het Officenter bevoorraad tijdens de meest kritische momenten. Creatief ondernemerschap én teamspirit troef!

“De professionaliteit die Officenter Maastricht aan de dag legt, zorgt voor een stabiele omkadering van ons bedrijf. Een eigen postvak, een aangename ontvangstruimte, de mogelijkheid om te netwerken, … De perfecte werkomgeving voor de opstart van onze tweede vestiging!”

BEDRIJFSINFO

https://dialexbiomedica.be/nl