Skip to content

Inzicht, Kennis en Ervaring in Engineering

Peter Verboven en John-Sebastian Peeters zijn de founders van Sildi en TAG, twee business units van hetzelfde bedrijf die nauw samenwerken. Sildi is uw partner voor gedetailleerd uitgewerkte engineering projecten. TAG staat voor Tactical Advisory Group en is gespecialiseerd in management consulting. Ze zetten in op innovatie en optimalisatie en zijn sinds 2014 de partner van grote multinationals in binnen- en buitenland.

De voltallige kernploeg van Sildi en TAG bestaat uit een veertigtal consultants die met de juiste knowhow en doorgedreven technische skills grote totaalprojecten begeleiden in drie sectoren: utilities, healthcare en fast moving consumer goods.

Kwaliteit primeert en dus heeft het team stevige groeiverwachtingen in service, aanbod en medewerkers om klanten zoals Eneco, Elia, Total en Lampiris nog beter van dienst te zijn.

“Wij kiezen bewust voor een all-in formule met een brede waaier aan ondersteunende diensten. We maken regelmatig gebruik van alle faciliteiten, zoals de grote meeting room. Heel handig voor in-house opleidingen of onze ‘Friday at the office’ dag.”

BEDRIJFSINFO

http://www.sildi.be