Skip to content

Psychologische hulpverlening met geloof in de innerlijke kracht van ieder mens

Lionarons GGZ

Persoonlijk, efficiënt, en steeds met de belangen van de cliënt voorop: Lionarons GGZ tilt de geestelijke gezondheidszorg naar een hoger niveau. Wat begon als een kleinschalige praktijk in het Nederlandse Heerlen, groeide al snel uit tot een bloeiende organisatie met een brede patiëntenpopulatie. Met ruim 125 medewerkers en meerdere vestigingen verspreid over heel Limburg, focust Lionarons GGZ zich op de diagnostiek en behandeling van psychische problemen bij kinderen, volwassenen en ouderen. 

Ondanks de succesvolle groeispurt en een bestuurswissel in 2016, blijft Lionarons GGZ vasthouden aan de kleinschalige, persoonlijke aanpak die de organisatie tot een succes maakte. Met onder andere psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychiaters en verpleegkundige specialisten bundelt Lionarons GGZ professionals in behandelteams die multidisciplinair samenwerken ten behoeve van de cliënt. De gemeenschappelijke focus? Ambulante hulpverlening op een betrokken, open manier. 

Lionarons GGZ nam medio november haar intrek in Officenter Maastricht. Een centrale vestiging van vier kantoren waar hulpverlenders cliënten in vertrouwelijke sfeer ontvangen, behandelen en begeleiden. Met ketenpartner Embloom onder hetzelfde dak is Lionarons GGZ alvast zeker van een vlotte, duurzame samenwerking in de geestelijke gezondheidszorg.

“Onze kantoren in Officenter Maastricht, vlak naast Embloom, vormen het ideaal kader voor  psychologische hulpverlening. Een extra pluspunt? De vlotte bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden. Handig voor onze behandelaars én onze cliënten!” 

BEDRIJFSINFO

http://lionarons-ggz.nl