Skip to content

Voordelige energiecontracten binnen handbereik

Stroomfixers

Een contract afsluiten bij de goedkoopste energieleverancier? Dat is een hele opgave die we allemaal kennen. Midden in de dagelijkse rush heeft niemand tijd of zin om de verschillende formules uit te pluizen. Daarom betalen tal van gezinnen te veel voor hun energie. Stroomfixers to the rescue!

De onderneming is een spin-off van Greenfever, een bedrijf dat duurzame energieprojecten ontwikkelt. Stroomfixers neemt de keuze-stress volledig weg en zet u op weg naar goedkope groene energie. Iedere gebruiker maakt een uniek profiel aan op hun website. Vervolgens krijgen de ‘stroomgenoten’ jaarlijks een voorstel voor een energiecontract in hun mailbox, met een interessant prijskaartje. U hoeft niet langer zelf te vergelijken of verifiëren: de aantrekkelijkste optie wordt op een dienblaadje aangereikt.

Hoe garandeert Stroomfixers de beste prijs? Als onafhankelijke speler organiseren ze meerdere keren per jaar een veiling voor alle energieleveranciers, waar hun tarieven worden vastgelegd. De prijzen moeten extra voordelig zijn in vergelijking met de V-test. Makkelijk én laagdrempelig!

“In Officenter moeten we niet nadenken over internetaansluiting, bureau-inrichting of wc-papier, want onze onderneming wordt volledig ontzorgd. We starten onze laptop op en zijn meteen vertrokken. Die ondersteuning is fantastisch!”

BEDRIJFSINFO

http://www.stroomfixers.be/