Skip to content

Thuisverpleging met een hart en oor voor de patiënt

Quali Cura

Quali Cura biedt verpleging aan huis waarbij het comfort van de patiënt voorop staat. Oprichtster en verpleegkundige Mina Assabane is al meer dan 25 jaar actief in de zorgsector. Ze engageert zich voor thuisverpleging die de juiste zorg biedt, in de eigen leefomgeving en met oog voor de patiënt als individu. Mina komt aan huis in Turnhout, Beerse, Vosselaar, … en krijgt ondersteuning van sociaal verpleegkundige Kayleigh en administratief bediende Valasia.

Beroep doen op Quali Cura kan uitsluitend met een voorschrift van een arts, maar de dames staan met de glimlach in voor zorg met een plus. Iedere patiënt krijgt namelijk een vaste verpleegkundige. Een vertrouwd gezicht dat de medische zorgen toedient, maar ook luistert naar hun bezorgdheden en aandacht heeft voor hun sociale of financiële situatie. Als bruggenbouwer nemen ze vertrouwelijk contact op met bijvoorbeeld de familieleden, bewindvoerder of huisarts waar nodig.

Quali Cura biedt naast traditionele thuisverpleging ook twee bijkomende expertises aan. Palliatieve zorg en thuisverpleging bij allochtone patiënten. Respect voor het geloof en de bijhorende gebruiken? Natuurlijk! Quali Cura hoopt zich zo in de toekomst verder te professionaliseren als verstrekker van zorg op maat. 

Van zodra we voet zetten in Officenter Turnhout kregen we een goed gevoel. De service gaat er veel verder dan infrastructuur en apparatuur. De onthaaldames zijn heel betrokken en beantwoorden onze vragen razendsnel. Deze herfst verhuizen we. Maar Officenter verlaten, doen we gelukkig niet. We trekken naar de eerste verdieping en zijn volop aan het aftellen!

BEDRIJFSINFO

http://www.qualicura.be