Skip to content

Vastberaden vertegenwoordiger van krantenwinkels

Perstablo

Een krantenwinkel runnen is anno 2020 een stevige uitdaging. Perstablo staat eigenaars en uitbaters hierin bij. De federatie vertegenwoordigt en ondersteunt Belgische dagbladhandels, onder meer door de dialoog met talloze partners af te trappen. Van bpost, over de Nationale Loterij, tot uitgevers. Het doel? Acties opzetten en voordelen creëren voor de krantenwinkels. Waar nodig, starten ze zelfs het debat met de overheid. Een constructieve bruggenbouwer!

Problemen met een kassasysteem? Financiële zorgen bij de uitbaters? Aanslepende wegenwerken? Perstablo schakelt razendsnel en zoekt naar een effectieve oplossing op korte termijn. De federatie is ervan overtuigd dat dagbladhandels een belangrijke rol spelen in de samenleving. Daarvoor gaan ze graag the extra mile.

Perstablo startte in 1993 als een Oost-Vlaams initiatief. Vandaag telt de federatie meer dan 350 leden en werkt ze vanuit Officenter Brussel. Hoewel de sector onder druk staat, kijkt Perstablo met een positieve blik naar de toekomst. Binnen vijf jaar mikken ze op 60% vertegenwoordiging, verspreid over het hele land.

“De Happy Client Assistants zijn super en dat mag gezegd worden. Ze verwelkomen u steeds met een vriendelijk woord en een leuke babbel. Wat u ook vraagt, niets is hen te veel. Voor zoveel klantgerichtheid verdienen ze het grootste boeket bloemen!”