Skip to content

Vergaderzaal huren Aalst

Welkom bij Officenter Aalst, uw bedrijvencentrum met een all-in service!

Wanneer u op zoek bent naar een kleine of grote vergaderzaal, dan is Officenter Aalst een uitzonderlijke keuze. Een vergaderzaal huren bij Officenter gaat snel een eenvoudig.

Klaar voor een inspirerende vergadering, een presentatie, brainstormsessie of opleiding? Officenter Aalst zorgt voor alles wat u nodig heeft om uw meeting vlot te laten verlopen. Elke vergaderlocatie is uitgerust met comfortabel meubilair en is voorzien van de nieuwste technische en logistieke faciliteiten. Huur een vergaderzaal op maat en wij omcirkelen alvast een datum in onze Officenter-agenda.

U Kiest Officenter Aalst voor

BUSINESSROOM

(6-8 personen)
150 /per dagdeel* (excl. BTW)
  • * Voor-, namiddag of avond

MEETINGROOM

(van 12-16 personen)
200 /per dagdeel* (excl. BTW)
  • * Voor-, namiddag of avond

EVENTROOM

(van 40-60 personen)
250 /per dagdeel* (excl. BTW)
  • * Voor-, namiddag of avond

Vergaderzaal in business setting

Organiseer uw meetings in een professioneel kader. Van een ruime parking tot een warm onthaal, van gratis wifi tot audiovisueel materiaal, van kraakverse catering tot en met verse koffie.

Prijs vergaderzaal huren

Bij Officenter betaalt u per halve dag, per dag of per dagdeel. Wij zijn open van 8 uur ’s morgens tot 23 u. ’s avonds. Wenst u catering? Vraag naar onze cateringformules voor een overzichtelijke all-in prijs.

Een vergaderruimte reserveren

Een meeting met 2 personen in een flex lounge of een evenement met 50 personen in onze boardroom? Voor elke formele of informele vergadering heeft Officenter Aalst de gepaste vergaderzaal.

Connecteer & inspireer

Bij Officenter Aalst hangt business in de lucht. Werk en vergader in een stimulerende omgeving met een duidelijke focus op uw core business. Kom naar Officenter Aalst voor een persoonlijke service, steeds met de glimlach.

De plus-factor van Officenter Aalst? Ongetwijfeld werken met een professionele en klantgerichte mindset. Wij verzorgen alles wat u nodig heeft om uw meeting vlot te laten verlopen.

Heeft u specifieke vereisten voor uw vergaderingen? Wenst u ontbijt, een receptie, whiteboards, audiovideomateriaal, een breakout room, een taxiservice of liters koffie? Geen probleem! Geef ons een telefoontje, stuur ons een mailtje of kom langs om uw wensen te bespreken. Officenter Aalst regelt alles tot in de puntjes!