Skip to content

VERGADERZALEN

Welkom bij Officenter, uw bedrijvencentrum met een all-in service!

Wanneer u op zoek bent naar een meeting room, een trainingsruimte, een opleidingslokaal, een kleine of grote vergaderzaal, dan is Officenter een uitzonderlijke keuze.
Klaar voor een inspirerende vergadering, een presentatie, brainstormsessie of opleiding? Officenter zorgt voor alles wat u nodig heeft om uw meeting vlot te laten verlopen. Elke vergaderlocatie is uitgerust met comfortabel meubilair en is voorzien van de nieuwste technische en logistieke faciliteiten. Kies een vergaderruimte op maat en wij omcirkelen alvast een datum in onze Officenter-agenda.

U Kiest Officenter voor

BUSINESS ROOM

(kleine vergaderzaal tot ± 8 pers.)
200 /dagdeel
  •  

MEETING ROOM

(middelgrote vergaderzaal tot ± 16 pers.)
250 /dagdeel
  •  

CONFERENCE ROOM

(grote vergaderzaal vanaf ± 20 tot ± 60 pers.)
300 /dagdeel
  •  

In deze prijs is inbegrepen:

  • Audiovisueel materiaal: beamer, projectiescherm, whiteboard, flipchart, telefoon, wireless internet, pennen, papier en gratis parking
  • Dagdelen van 8u00 tot 12u30 en van 13u tot 17u30
  • Officenter verzorgt exclusief de catering in de zalen

Vergaderzaal in business setting

Organiseer uw meetings in een professioneel kader. Van een ruime parking tot een warm onthaal, van gratis wifi tot audiovisueel materiaal, van kraakverse catering tot en met verse koffie.

Prijs vergaderzaal huren

Bij Officenter betaalt u per halve dag, per dag of per dagdeel. Wij zijn open van 8 uur ’s morgens tot 23 u. ’s avonds. Wenst u catering? Vraag naar onze cateringformules voor een overzichtelijke all-in prijs.

Een vergaderruimte reserveren

Een meeting met 2 personen in een flex lounge of een evenement met 50 personen in onze boardroom? Voor elke formele of informele vergadering heeft Officenter de gepaste vergaderzaal.

Connecteer & inspireer

Bij Officenter hangt business in de lucht. Werk en vergader in een stimulerende omgeving met een duidelijke focus op uw core business. Kom naar Officenter voor een persoonlijke service, steeds met de glimlach.

De plus-factor van Officenter? Ongetwijfeld werken met een professionele en klantgerichte mindset. Wij verzorgen alles wat u nodig heeft om uw meeting vlot te laten verlopen.

Heeft u specifieke vereisten voor uw vergaderingen? Wenst u ontbijt, een receptie, whiteboards, audiovideomateriaal, een breakout room, een taxiservice of liters koffie? Geen probleem! Geef ons een telefoontje, stuur ons een mailtje of kom langs om uw wensen te bespreken. Officenter regelt alles tot in de puntjes!