Skip to content

Virtueel kantoor

Welkom bij Officenter, uw bedrijvencentrum met een all-in service!

Wanneer u op zoek bent naar een virtueel of zakelijk kantoor, een domicilieadres voor de maatschappelijke zetel van uw vennootschap, een commercieel adres voor uw firma of een Belgische vestiging, dan is Officenter een uitzonderlijke keuze.
Een virtueel kantoor huren is dé ideale formule voor internationale of Belgische bedrijven die een domicilie- of commercieel adres nodig hebben voor hun firma. Kies met Officenter voor een betrouwbaar zakenadres en een ruim aanbod aan ondersteunende diensten. Officenter bouwt in een kostenefficiënt en uniek kader mee aan een sterk imago van uw bedrijf.

VIRTUEEL KANTOOR OF POSTBUS

150 /maand (excl. BTW)
€900 waarborg
  • Locker voor administratie​
  • Wireless internetverbinding - fax2mail - kopie - print service​
  • Postbehandeling/telefoonpermanentie
  • Gebruik van een vergaderzaal (4 keer/jaar)
  • Vergoeding gefactureerd op jaarbasis

Virtueel kantoor in business setting

Bij Officenter is uw virtueel kantoor meer dan een brievenbus. U geniet van onze service en alle voordelen van een business center zoals een professioneel onthaal, vergaderruimtes, postbeheer en een ruime parking.

Vergaderen en netwerken

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Elk virtueel bedrijf krijgt de mogelijkheid om collega’s en zakenrelaties te ontvangen in comfortabele vergaderruimtes en te netwerken met andere Officenter-klanten.

Een strategische locatie

Officenter kiest bewust voor vlot bereikbare locaties op de centrale invalswegen in België. Zo kan u een virtueel kantoor huren in Aalst, Antwerpen (A12), Geel, Hasselt, Leuven, Maastricht, Turnhout, Vilvoorde en Zaventem.

Boost your virtual office space

Wil u in de toekomst flexibel doorgroeien en genieten van de surplus van fysieke kantoren? Dat kan! Officenter-medewerkers luisteren graag naar uw wensen en noden en werken een plan op maat uit.

De plus-factor van Officenter? Ongetwijfeld werken met een professionele en klantgerichte mindset. Wij verzorgen alles wat u nodig heeft om uw meeting vlot te laten verlopen.

Heeft u specifieke vereisten voor uw vergaderingen? Wenst u ontbijt, een receptie, whiteboards, audiovideomateriaal, een breakout room, een taxiservice of liters koffie? Geen probleem! Geef ons een telefoontje, stuur ons een mailtje of kom langs om uw wensen te bespreken. Officenter regelt alles tot in de puntjes!